Vacature

Zorgspecialist met horeca

28 uur

De Bekkerie, Boekend  

Waardevol werken bij de Bekkerie

Niet in hokjes denken, maar juist daarbuiten. Dáár liggen kansen. Het maakt namelijk niet uit waar je vandaan komt of wat je achtergrond is. Rendiz biedt mogelijkheden voor iedereen met een horeca- en/of zorghart die op één van onze horecalocaties zoals De Bekkerie aan de slag wil. Gewoon lekker bezig zijn, met respect voor elkaar. Maar nóg belangrijker; werken met boerenverstand. Op die manier draag je op jouw manier bij aan mensen die een inhaalslag op de arbeidsmarkt willen maken. Dát is waardevol genieten voor de één en waardevol geluk voor de ander.

Jouw waardevolle rol als Zorgspecialist met horeca bij De Bekkerie

De Bekkerie is één van de horecalocaties van Rendiz. De Bekkerie is geopend in 2010 en gevestigd in de voormalige dorpsbakkerij Gielen in het pittoreske Boekend. In samenwerking met het dorp en de Gemeente Venlo is er gekeken naar herbestemming met een nieuwe bakkerij met behoud van de oude glorie. Inmiddels bestaat De Bekkerie uit een restaurant, creatief atelier, boekuitleen- en eetpunt voor diverse doelgroepen. Tevens is het een mooie locatie voor een feest of evenement. Bijzonder aan de Bekkerie is de samenwerking tussen zorginstellingen, lokale ondernemers, publieke organisaties en de wijkbewoners.

Als zorgspecialist met horeca ben je op onze locatie De Bekkerie verantwoordelijk voor het geven van begeleiding en ondersteuning om zo de persoonlijke effectiviteit van de deelnemer te vergroten. Je helpt bij het inzicht te krijgen in waarden, interesses en competenties van de deelnemer, en de eventuele verdere ontwikkeling daarvan. Maar ook belemmeringen in beeld brengen en aanpakken.  

De volgende taken horen bij deze functie:

  • De persoonlijke situatie van de deelnemer in kaart brengen in een plan van aanpak;
  • Uitvoeren van het plan van aanpak;
  • Overleg met de opdrachtgevers/doorverwijzers;
  • Deelnemers aansturen, activeren en motiveren;
  • Administratieve werkzaamheden (rapportages/registratie uren);
  • Plaatsen van deelnemers in de organisatie en overleg met werkbegeleiders daarover;
  • Meewerken op de werkvloer (horeca) met alle voorkomende werkzaamheden;
  • Acquisitie en alert zijn op nieuwe kansen, mogelijkheden voor nieuwe trajecten.                                       

Dit maakt jou waardevol:

  • Jouw horeca- en/of zorghart;
  • Je inlevingsvermogen en flexibele houding;
  • Je leergierige en representatieve instelling;
  • Jouw passie en drive om iets te willen bijdragen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;  

Onze waardering voor jou:

  • Prettige werktijden én werkomgeving waar we genieten van gezellige barbecues en andere interne evenementen samen met andere collega’s van Rendiz;
  • Salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform cao Horeca;
  • Pensioenopbouw bij Horeca en reiskostenvergoeding;
  • 190 uur vakantieverlof bij een volledige werkweek van 38 uur;
  • Geen late avond- of nachtdiensten.  

De Bekkerie is onderdeel van Rendiz

Denken in mogelijkheden en ruimte geven aan mensen, dat is wat we bij Rendiz doen. Ruimte om te groeien en te bloeien, want iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal. Door ruimte te geven aan onze mensen en hun verhalen ontstaat iets bijzonders. Daardoor gaan momenten, objecten en materialen leven.

Onze mensen werken met plezier, passie en respect voor elkaar. Dat voel én zie je terug. Een veilige, warme thuishaven waar we samen mooie dingen beleven. Een plek waar ieder op zijn of haar manier zichzelf kan ontwikkelen. Kijkend naar jou als persoon, jouw werkgeluk, jouw passie en ambitie. Daar is altijd ruimte voor. Op die manier ontstaan de mooiste dingen. Dat is voor ons waardevol werken.  

Iets voor jou?

Stuur jouw motivatiebrief en cv naar s.wismans@rendiz.nl.

Neem voor meer informatie over deze functie of werken bij Rendiz contact op met: Steffie Wismans, s.wismans@rendiz.nl of 06 22 98 61 38 (maandag, woensdag en donderdag aanwezig).   

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.